Produkte Featured

ZHONGCHUAN DIGITAL EQUIPMENT CO., LTD.,  Si një ndërmarrje të teknologjisë së lartë e regjistruar në Hangzhou dhe miratuar nga Administrata Hangzhou e Industrisë dhe Tregtisë, Hangzhou Zhongchuan Digital Equipment Co, Ltd. është caktuar Wireless Transmission Equipment ndërmarrje të prodhimit nga Ministria e Informacionit Industrisë. Kjo është ndërmarrje e cila ka të transmetimit radio rrjetit pajisje vërtetimin nga Administrata Shtetërore të Radio Filmit dhe Televizionit, dhe kjo është një ...

Lexo më shumë

Arritje të reja