Избрана Производи

ZHONGCHUAN ДИГИТАЛЕН ОПРЕМА CO., LTD.,  Како и високо-технолошки претпријатие регистрирано во Хангжу и одобрени од страна на Хангжу администрација за индустрија и трговија, Хангжу Zhongchuan Дигитални Опрема копродукции, ООД. е назначена безжична опрема за пренос на претпријатие за производство од страна на Министерството за информатичко индустрија. Тоа е претпријатие кое има радио пренос сертификација на мрежна опрема од страна на Државната администрација за радио филм и телевизија, и тоа е еден ...

Прочитај повеќе

Нови пристигнувања